«

»

Nov
30

Veckans leksak – Varma Vänner

Ingen kan väl motstå dessa underbara varma nallar? Värm nallarna i mikrovågsugnen i 90 sekunder (Max 800w), sen är de redo att värma ett fruset litet barn (eller vuxen för den delen.) Perfekt att ha nu i vinterkylan när barnen har varit ute och lekt och kommer in för att värma sig!


 

3 kommentarer

 1. Linnea Granström- Ebbas mamma ♥ säger:

  Men så söta!

 2. Agnieszka-2barnsmorsan säger:

  Underbart söta, synd man inte har micro hemma:(

  kram

 3. Minimango säger:

  Ja visst är de! Det går faktiskt bra i vanlig ugn också.. 100 grader i 10 min, läggs på en tallrik eller bakplåtspapper

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att offentliggöras.

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>